torstai 21. marraskuuta 2013

Pesupähkinöistä

Näin joulumyyjäisten alla mietimme tuotteillemme hoito-ohjeita. Eli miten niitä pestään, vai voiko niitä pestä laisinkaan. Koepesin eilen 40 asteessa yhden linnun, joka on päätynyt asumaan omaan tupaani, ja se kyllä kutistui hieman, joten taidan tästä lähtien pestä kankaan, ennen kuin alan sitä leikkelemään. Tuli siitä pari muutakin juttua koskien täytevanua, nimittäin vanu pakeni nokasta, sekä tunki kankaasta läpi. Onneksi koepesin ennen myyjäisiä!

Koulussa oli yhtenä päivänä puhetta tekstiilien pesemisestä ja pesuaineista. Ajattelin tässä tuoda oman kantani esiin. Olen käyttänyt pesupähkinöitä pyykinpesuun monen vuoden ajan. Lisäksi olen jonkin aikaa käyttänyt huuhteluaineena etikkaa, joten pyykki on ollut pesun jälkeen raikasta. Pesupähkinä on aivan mahtava tuote, sillä se on 100 % luonnollinen; siinä ei ole mitään teollista eikä keinotekoista. Luonnonkonstit on minulle aivan mahdottoman tärkeä asia. Täältä voi lukea lisää tuotteesta:  https://www.hyvinvoinnin.fi/samu-pesupahkinat
Kirppisvaatteet usein haisee hajustehuuhteluaineille tai muuten tunkkaiselle, joten onneksi etikka on keksitty. Etikalla saa kirppisvaatteetkin raikkaantuoksuisiksi, kun laittaa vatiin vettä ja aimo lorauksen etikkaa, ja siihen vaate likoamaan vähintään tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti