lauantai 12. lokakuuta 2013

Avoimet ovet

Takana on koulumme avoimien ovien päivät ke ja to 9.-10.10.2013. Keskiviikko oli pk-päivä ja olimme koulussa klo 15 saakka, ja painoin kangasta koko päivän. Torstaina olimme klo 18 saakka. Päivä oli raskas mutta antoisa! Aamupäivällä Esko kävi koululla, ja pääsin esittelemään hänelle kankaanpainoa ja koulun tiloja. Iltapäivällä melkein koko suku pelmahti paikalle, oli äiti, isä, siskot ja 18v siskontytär. Oli todella mukavaa esitellä heille paikkoja. Sain tukuittain tilaustöitäkin...
Syyslomakin alkoi, mikä tuli kyllä hyvään saumaan. Mahtavaa kun on jo puolet syyslukukaudesta ohi. Syksyisistä japanin tunneistakin on käyty jo puolet, eli nopeasti on aika mennyt...

Tässä jaksossa siis suunnittelemme oman tuotteen, jota olisi tarkoitus myydä esim. joulumyyjäisissä. Oma tuotteeni on pehmolintu, jota voi käyttää esim. sisustustyynynä. Vein siis printtini kolmiulotteiseen muotoon. Protoja on tullut tehtyä, joita osa porukasta on nähnytkin, mutta kuvaa minulla ei niistä ole. Tyynyn toteuttamisen kanssa on ollut miettimistä, mutta eipähän ainakaan homma käy liian helpoksi.

Ja vielä muistutukseksi kaikille, kun en kai ole tarpeeksi selkeästi sitä ilmaissut, enkä muistanut palautetilaisuudessakaan siitä mainita, että minun kuosini ei esitä kanaa, vaan pikkulintua.

Olen antanut kuosilleni nimen, jota käytän toistaiseksi, lopullinen nimi saattaa olla toinen. Se on siis Satulintu. Muun muassa Facebookista löytyy sellainen sivu kuin Unilintu, ja kyseisellä sivulla esiintyvällä linnulla on hämmästyttävää yhdennäköisyyttä minun lintuni kanssa, joten en ole varma, voinko käyttää Unilintua myös kuosini nimenä. Sen nimistä yritystä ei kuitenkaan ytj:n mukaan vielä ole. Satulintu-niminen yritys sen sijaan on olemassa, mutta voin kai kuitenkin käyttää sitä tuotteeni koulunimenä.

Alla kuva fasaaninaaraista, jotka bongasin kylätieltä eräänä aamuna kouluun ajaessani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti