tiistai 17. joulukuuta 2013

Opintomatka Porvooseen ja Sipooseen

Suuntasimme 11.12.2013 opintomatkalle Porvooseen & Sipooseen. Kiertelimme Porvoon vanhassakaupungissa tutustumassa erilaisiin puoteihin. Tutkimme mm. tuotteita ja esillepanoja. Ensimmäisessä kaupassa, jossa kävin, oli aivan mahtavat lankahyllyt, joista kuvia alla. Maltoinpas olla ostamatta, sillä lankavarastoni kotona on ennestäänkin ylitsepursuava.

Mitkä tuotteet sitten jäi parhaiten mieleen, näin muutama päivä reissun jälkeen muisteltuna...eräässä puodissa oli helmikanan ja jonkun vähän isomman linnun sulkia koristeeksi. Selailin myös tulevan vuoden kalenterikirjaa, jossa oli kuvituskuvia Porvoon taidekoulun oppilaiden teoksista. Suomen kartan muotoinen piparkakkumuotti oli hieno oivallus.

Kaikkein viehättävintä koko reissussa oli juurikin ne ihanat kapeat kujat ja pikkupihat...





Huovutusvilloja

Kalalankoja

Matonkuteita












Porvoon tuomiokirkko



Sankarihauta
Meillä oli reilu 2 tuntia aikaa kierrellä Porvoossa, jonka jälkeen suuntasimme Sipooseen Gumbostrand Konst & Formiin. Kyseisessä paikassa on 2 kk välein vaihtuva taidenäyttely, designmyymälä sekä kahvila. Sepäs olikin oikein viihtyisä paikka.

Taideteos Gumbostrandissa


Tällaisen ottaisin! Käyttöä olisi...

Ja lopuksi kuva kotiinviemisistäni. Ostin 2 puista voiveistä, joista ainakin toinen menee lahjaksi, sekä 3 mehiläisvahakynttilää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti